perjantai 3. syyskuuta 2010

Paluu arkeen

Nyt täytyi tulla kirjoittelemaan tänne taasen kun työ-hommat meni oikein hyvinkin putkeen. Valiolta soiteltiin tuossa viime tiistaina haastatteluun ja seuraavana päivänä raapusteltiinkin sitten jo sopimusta. Ensi maanantaina 6.9 sitten alkaisi työt Riihimäen meijerillä ainakin helmikuun loppuun saakka, tällä kertaa tuotannon puolella, ennen kesken jäänyttä armeijareissuahan olin vajaan vuoden verran valiolla varaston puolella töissä. Täytyihän työväen miekkosen nyt myös liittyä liittoon eli Suomen Elintarviketyöntekijöiden liittoon, SEL:liin.
Alkava viikonloppu on buukattu aikas täyteen etenkin tältä perjantain ja huomisen osalta. Aamutuimaan käväisin Riihimäellä työterveys-tarkastuksessa, muuten kaikki ok, toisessa korvassa vähän kaikkein korkeimmat äänet hävöksissä. Tuossa kolmen aikoihin suunnistan Valkeakoskelle hakemaan (ostamaan) autoon vähän osasia, illalla sitten Puotinkulman Timjami kutsuu yhteistyökumppaneitaan ja asiakkaitaan iltaa viettämään ja sinne pitäisi sitten suunnata. Huomena päivä alkaa sitten kymmenen maissa Riihimäen graniitin aukiolta vaalitenttailujen muodossa. Tässä kun illalla kotiutuu sieltä Timjamista, niin täytyy hieman paneutua aiheeseen nuorisotyöttömyys tarkemmin, vaikka omaakin kokemusta aiheesta kyllä löytyy. Lauantai jatkuu siitä Riihimäeltä sitten Hämeenlinnassa Aulangolla TUL:n seuratoiminnan kurssin puitteissa. Lauantai-ilta jatkuu siitä sujuvasti sitten pienten talkoiden merkeissä (talkoot siis hyvä syy kerätä "kylän kollit" yhteen pitkästä aikaa) ja saattaapi siinä muutama olunenkin janoon tulla juoduksi. Jospa sunnuntain saa sitten lepäiltyä rauhassa ladaten akkuja töitä varten.

Eilen ilmestyi myös demaritaustainen Viikko-Häme- lehti, jossa oli kaikki alueen eduskuntavaalien ehdokas-ehdokkaat esillä mainosten yms. haastatteluiden muodossa ja olihan meikäläinenkin sinne hassuine naamoineen eksynyt vähän liiankin isoon kuvaan, mutta sitä kuvaa en tänne nyt ala liittelemään, jokainen voi sen facebookista tai itse lehdestä bongata halutessaan.
Näillä eväillä koitetaan taas viikonlopusta selvitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin hyvän maun ja kohtuullisen asiallisuuden rajoissa, kiitos!