lauantai 18. syyskuuta 2010

Jännitys tiivistyy

Muutama viikko taas vierähtänyt. Valiolla olen nyt 2 viikkoa ollut töissä ja hiljalleen alkaa systeemit selvitä, tosin vasta ensimmäisen jogurttikoneen osalta ja kun niitä on kolme erilaista niin huh huh... Tämä viikko oli mukavan kevyt 4-päiväinen ja nyt siis 3 päiväinen vapaa viikonloppu aikaa latailla akkuja.
Saattaa myös olla, että joudun kesken sopimukseni lähtemään takaisin armeijan kurkkusalaatti-asuihin neljäksi kuukaudeksi. Tilasin terveyskeskukseen ajan terveystodistusta varten. 12.10 sitten Hämeenlinnassa päätettäisiin jatkostani palveluksen suhteen. Mikäli "lähtökäsky" tulee niin todennäköisesti aloittaisin palveluksen vuoden vaihteesta.
Vaalirintamalla eletään nyt sitä vaihetta, että äänestyslipukkeet pitää olla jo matkalla kaikilta ja varmaankin viikon päästä tiedetään jo vähän tulostakin jäsenäänestyksestä ja suuntaa antavasti onko tässä eväitä eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi vai vieläkö kerätään 4 vuotta lisää rohkeutta ja miestä tunnetuksi.
Tuli tuossa kuunneltua Palefacen "Helsinki-Shangri-La" ja pakko myöntää, että vaikken ole Palefacen tuotantoa muuten kovin korkealle noteerannut niin em. protestilaulu osui ja upposi kyllä täydellisesti. Loistava kantaaottava kipale, suosittelen.

1 kommentti:

  1. Kurkkusalaatti-asut kuulostaa todella jännittäviltä ja omaperäiseltä (vaikka oikeesti ne on ihan tylsiä, mutta yllättävän seksikkäitä). :D Haha.
    Onnea vaaleihin! :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin hyvän maun ja kohtuullisen asiallisuuden rajoissa, kiitos!